sábado, 9 de agosto de 2008

Arribada a Cadaqués


L'1 d’Agost començaven les meves vacances, sortint de treballar a les 3 i arribant a l'estació del Nord a les 4 per agafar el bus cap a Cadaqués.

Després de localitzar l’hotel, pujar a deixar la motxilla, i demanar-li al “guia turístic” on podia anar a sopar, sortida de reconeixement...


La Riba Nemesi Llorenç, Portdoguer, la Riba Pitxot... Tot està on ho recordava, i al capvespre tenyit de tons grogossos es molt mes bonic. Va faltar poc menys d’una hora perquè ja la comencéssim a liar, culpa nostra per colar-nos on no ens tocava, si hi ha una barrera s’entén que no es pot obrir, no? Quin riure marxant corrents de Sa Conca després d’un “on estàs?” entre rialles telefòniques.

Gràcies al Bruno que ens va indicar on era el Celeste per anar a sopar i gràcies a la dona que ens va trucar per dir que ja teníem taula, Gemma crec, estava ple però ens va dir que si li deixavem el número de telèfon ens trucaria per dir-nos si es buidava alguna taula. Havien vingut els pares i la germana de la Laura per passar el vespre allà i ens vam esperar a la platja gran tirant pedretes a la platja. Sóc una negada per tirar pedres al mar i que facin bots abans no s’enfonsin, proveu-ho, no es tant fàcil com sembla!


Aquest grupet de Jazz ens el vam trobar després de sopar al carrer del Passeig, no formava part de les actuacions del Festival de Música Internacional de Cadaqués que s’inaugurava el dissabte però val a dir que em van enganxar força. Potser sóc una mica apalancada però quan trobo coses així m’estimo mes buscar un banc per seure i estar-me a l’aire lliure gaudint de la música en directe que no tancar-me a qualsevol bar, amb aquell ambient carregat i aquella calor per beure un cubata a 10 duros.

Ara que, hi ha dies per tot...

Magnifica arribada a Cadaqués, bonic vespre, riures i bona companyia.

No hay comentarios: