viernes, 15 de agosto de 2008

Concert de Cris Juanico desde sa conca

Vista desde la iglesi de Cadaqués

Si, aquí enlloc d’església diuen iglesi, com enlloc d’estiu diuen istiu... Gran nit! Feia dies que veiem els pòsters del Festival Internacional de Cadaqués i que s’inaugurava amb l’actuació del “Juanito”, mes conegut pel públic en general com Cris Juanico. Es feia al Hotel Rocamaura al costat de ses oliveras de sa Conca. El dia abans havíem dit que provaríem d’anar-hi, però al concert no, perquè no teníem ni volíem pagar entrada, sinó provar si ens deixaven entrar per anar a la platja i sentir-ho desde allà. Al mati érem a la platja i les proves de so ens havien deixat sords, per tant, vam deduir que el concert se sentiria igual de be...

Després d’anar a buscar uns mojitos per endur al bar de Port Doguer ens vam encaminar cap allà, desde lluny es veia la poli local que vigilava l’entrada del Hotel i el camí que va a la platja però al passar pel seu costat no ens van dir ni mu. “Mireu aquí dalt!” la Núria havia girat el cap per mirar l’esplanada de ses oliveras i es va endur un susto veien la gent que també havia tingut la mateixa idea que nosaltres!
Allò semblava un camp de Benicàssim o el senglar rock.
Tots per allà enfilats intentant veure un trosset del Juanico.

A nosaltres com que realment l’home aquest ens es bastant igual vam optar per apalancar-nos a les roques de sa Conca, prendre la fresca, beure i mirant les estrelles amb el concert de fons. El millor moment va ser quan va fer una versió en català de “I just wanna make love to you” i nosaltres fèiem els coros en anglès desde la platja “I want you to be true and I just wanna make... love to you...”.


L'endemà van fer-ne un reportatge a la tele, tot i que els gorrons que no vam pagar no sortim però una mica mes i ens enganxa el tio de la crònica a la platja.

No hay comentarios: