martes, 23 de junio de 2009

NEW HOME


Potser no he gaudit gaire del meu barri, sempre he fet mes vida al barri on treballo, clar que plegant a les 7 del vespre es lògic. Com a molt dona temps a creuar via augusta i anar a prendre algu al bar del soso a la Plaça. Això sino has d'agafar el ferrocarril corrents per anar a trobar-te a la porta de ves a saber quin teatre. (Aquesta normalment es la opció mes repetida durant l'any)

A partir del Juliol el meu barri serà un altre, marxo d'aquest pis, digueli pis, digueli 'loft informal', digueli '40 metres quadrats ben distribuits'... El millor d'aquest pis era el terrat amb vistes a gairebe tot Barcelona. Allà si que hi feia vida! Però a aquestes alçades m'estimo mes tenir un ascensor en arribar a casa que tenir un gran terrat on llegir i torrar-me al sol.

Després de 3 anys pujant cada dia 6 pisos a peu, arribar a casa i agafar l'ascensor serà un luxe indescriptible. Sobretot quan arribi amb alguna cervesa de mes o hagi de pujar les bosses de la compra.


En fi, que fotos com aquesta d'aqui uns dies no es tornaràn a repetir... però ni haurà d'altres!


5 comentarios:

Picard dijo...

New home, lift included ... congratulations!

Alegria De La Huerta dijo...

Només puc desitjar-te... bona mudança, que jo ja n'estic fins als cullons!! Doncs no sé quin serà el nou barri però espero que estigui bé. Potser d'ara endavant podràs practicar les converses d'ascensor...

Amapola Domingo dijo...

eieieie! busco pis! demà deixo la casa on visc. Parlem-ne!! En realitat de cara a setembre, però... nosé... vull saber-ho tot!!!

i com és que ho deixes??

Chocolat Soul dijo...

Que suerte un piset así! Pero 6 pisos matan, matan mucho! Suerte con la mudanza y a adaptarse lo antes posible! :)

daniel dijo...

¡Muchas gracias!
¡Y suerte en tu nueva casa!