martes, 2 de junio de 2009

DILLUNS ATÍPIC


Sortir de casa després d'haver aprofitat el matí a la platja i haver dinat mirant "el cor" (pobre Orpinell!) per anar a peu al poble del costat a buscar el Bus de les 6 cap a Barna pot semblar una bogeria. Tenint en compte que el meu poble es l'Estartit i el del costat Torroella de Montgri.


La "gràcia" està en que els de casa van marxar amb el cotxe diumenge el matí per anar a unes confèrencies-xerradesd'aquesteshistòriessevesbudistes, i jo volia aprofitar els pocs dies que tenia per ser a la platja, cosa que feia que el dilluns m'hagués d'espavilar com fos per tornar a Barcelona. Això vol dir, marxar a peu al poble del costat perquè a l'Estartit fins a l'agost no hi arriben els autobusos. Crec que ara mes o menys ja us heu situat.

Tampoc es cap esforç, es passa pel camí de carro del Molí Vell, fa bon temps, no pica el sol i pots escoltar música amb l'ipod tranquil.lament però a un ritme prou bo per poder agafar el bus a l'hora. I arribar a Torroella 50 minuts després i descobrir que encara et queda temps per comprar una coca-cola al bar del germà de la Pastissera (perdo, no se com es diu... Miquel em sembla, però sempre li hem dit 'el germà de la pastissera'). Pendre la coca-cola a la parada del Bus mentre penses que ha valgut la pena fer una hora a peu a canvi de poder aprofitar tot el diumenge i el dilluns al matí aqui.

Tenir la tipica conversa de Parada de Bus, que vindria a ser igual que les tipiques converses d'ascensor, o les tipiques converses de perruqueria però amb alguna petita variant:

- Va a venir con retraso, eso si llega.

- El divendres vam sortir 15 minuts tard perquè un senyor volia pujar amb el gos.

- Y aparte que son caros. Yo cuando voy a Andalucia me cuesta 41 euros y en proporción de quilometros aquí es muy caro.

- I ja veuras com no funciona l'aire acondicionat.

- O això o el posen massa alt i llavors agafes una pulmonia.

- ¿Y si te toca un negro al lado que?


Pujar al bus i escoltar que el conductor te posat Rac1, poder sentir el Toni Clapés i els nois del Versió Rac1 en directe mentre enfiles cap a Barcelona es un "lujo"!


2 comentarios:

Picard dijo...

mm ... 50 minuts entre l'Estartit i Torruella? ... estem en forma, eh?

I una idea ... si és que es fan concursos de capceleres de blogs, presentat-hi. Ça serait une bonne idée, je pense. Parce que celle d'aujourd'hui, très jolie, une autre fois!

I del comentari final sobre qui s'asseu al costat en un bus, millor en passem. Amèrica i el Ku-Kux-Clan haurien de quedar molt lluny de la Serra del Montgrí.

Marina dijo...

Merci senyor Picard! L'he fet al migdia després de dinar, es el que te tenir hores per perdre a la feina.

I amb bici encara tardo menys però la veritat es que em pensava que seria mes llarg, vaig sortir amb prou temps de casa com per no haver de correr. Que el bus no espera, encara que sempre arribi amb retard...