miércoles, 3 de febrero de 2010

RUTINA

rutina
  1. f. Costumbre inveterada,hábito adquirido de hacer las cosas sin pensarlas:compra siempre aquí por rutina.


La definició de "rutina" seria una cosa així com l'hàbit o la costum que tenim les persones de fer certes accions. Ja sigui la rutina de passar pel mateix carrer a l'hora d'anar a la feina, o la costum d'anar al mateix bar a esmorzar o com en les fotos que il·lustren el text: anar a comprar o llegir el diari els dissabtes al matí. Tots formem part d'aquest engranatge, d'aquest sistema, i anem acumulant hàbits, costums i rutines al llarg de la nostra vida. A vegades sense adonar-nos'en.

Quan trenquem aquesta rutina, a vegades ens sentim perduts perquè fèiem accions pre-establertes, com quan anem de vacances, sense parar-li atenció patim els afectes de no seguir els mateixos costums. Hi ha gent que te problemes intestinals, mals de cap, i petites molèsties que atribueixen als canvis de temperatura o al menjar però que potser es tan simple com que el cos està acostumat a fer unes accions rutinàries i ara es troba perdut sense haver de realitzar-les.


Les imatges i el text d'aquesta entrada formen part de "Expressions", un documental produït per Ben Mirat Produccions i en el que he participat avui.

2 comentarios:

Silvia dijo...

Marina, m'encanta el disseny actual del teu blog! ;)

Daniel Cappelletti dijo...

muy bueno marina enserio.

un beso desde Argentina

Daniel Alejandro Cappelletti
dany_kp88@hotmail.com